PT3 WEEKS

Angah dah settle repeat balik paper UPSR tu minggu lepas. Dah merdeka dah pun bujang senang nan sorang tu. Enjoying macam nak terbalik donia..! Now, minggu ni along’s turn pulak […]

Mak ni, kalo deal dengan angah, memangggggg la kena banyak2 urut dada..!! Perangai dia ni, memang lain dari perangai adik beradik dia yang lain. Kalo along, jenis yang menurut sket. […]

ICE BUCKET CHALLENGE

Oh no. Bukan bucket sebenarnya. Ice pot challenge yang lebih tepat tajuknya. Orang buat celen ni guna baldi, kita guna periuk. ^_^ Last week, taim sibuk¬†memasak kat dapur, mak dengar […]

ASAM PEDAS KEPALA IKAN JENAHAK

Ambek kau!! Tercekik mok incek tengok harga bunga kantan kat pasar borong ni woiii..!! ¬†Biasanya 80 posen je ponn. Apsal la mahai benor?? Mungkin nak naik aji balik ari la […]