SEKOLAH MODEL KHAS : BOLEH KE MEISYA..?

Haaa..itulah surat tawaran untuk murid2 yang terpilih bagi menduduki ujian kelayakan ke sekolah model khas di negeri pahang ni. Alhamdulillah..Meisya diantara 5 orang murid tahun 3 yang terpilih pada tahun ni. […]

PEPERIKSAAN ONLINE PTD M41

Hamboiii..hamboiii..hamboii.. Sakan mak kau coti raya hindu!! Berminggu tak update blog sendu ni. Nemai. Takde auditor nak audit blog mak. Keh keh keh. Nih..mak tengah buntang2 bijik mata membaca email yang mak […]

PT3 WEEKS

Angah dah settle repeat balik paper UPSR tu minggu lepas. Dah merdeka dah pun bujang senang nan sorang tu. Enjoying macam nak terbalik donia..! Now, minggu ni along’s turn pulak […]