Mak ni, kalo deal dengan angah, memangggggg la kena banyak2 urut dada..!! Perangai dia ni, memang lain dari perangai adik beradik dia yang lain. Kalo along, jenis yang menurut sket. […]

ICE BUCKET CHALLENGE

Oh no. Bukan bucket sebenarnya. Ice pot challenge yang lebih tepat tajuknya. Orang buat celen ni guna baldi, kita guna periuk. ^_^ Last week, taim sibuk¬†memasak kat dapur, mak dengar […]

ASAM PEDAS KEPALA IKAN JENAHAK

Ambek kau!! Tercekik mok incek tengok harga bunga kantan kat pasar borong ni woiii..!! ¬†Biasanya 80 posen je ponn. Apsal la mahai benor?? Mungkin nak naik aji balik ari la […]

Frankly speaking, walaupon dah nak masuk suku abad ni, mak memang tak pernah ada azam. Tak pernah nak ada target. Kalo taim kecik2 dulu, memang takde cita2. Ahaha..gila loser kau! […]

BAGAN LALANG...KAMI DATANG!! LAGI.

Dah coti-coti sekolah gini, berjalan ngan anak2 ajelah kejanye..yea dop? Tapi mak tak..coti, tapi dok menepek kat umah jep. Along tak balek. So, no mood nak gi memana. Memerap ajelah.. […]